Privacyverklaring KwartetCadeau

14 mei 2018

Je privacy is voor KwartetCadeau van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat onze website www.kwartetcadeau.nl doet met informatie die jij ons verstrekt. Als je na het lezen van deze verklaring nog vragen hebt, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag.

Opslaan van een kwartetspel in je account

Om je kwartetspel te kunnen opslaan en te bestellen heb je een account bij ons nodig. Je maakt bij ons een account aan met een gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord. Door je kwartetspel op te slaan in je account stuur je ons ook de gebruikte foto’s. Deze gegevensverwerking is noodzakelijk om je kwartetspel te kunnen opslaan. Wij bewaren deze informatie 1 jaar na de laatste keer dat je bent ingelogd en 3 jaar na de laatste keer dat je bent ingelogd indien je een kwartetspel hebt besteld. Je kunt tussentijds natuurlijk ook zelf je kwartetspel of je account verwijderen.

Wij bewaren deze informatie zodat je in meerdere sessies aan je kwartetspel kunt werken en je kwartetspel makkelijk opnieuw kunt bestellen.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, opmerkingen, e-mailadres en lever- en factuuradres. Deze hebben wij nodig om je kwartetspel naar je ter verzenden. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaarplicht).

Wij verstrekken je adres informatie en e-mailadres aan onze bezorgdienst, zodat zij de bestelling bij je kunnen bezorgen en je hierover op de hoogte kunnen houden.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier of per e-mail kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, je naam en het bericht. Deze gegevensverwerking is nodig om je bericht te kunnen beantwoorden. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Je kunt je ook abonneren op onze nieuwsbrief. Dit doen wij op basis van je toestemming. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je kunt je afmelding ook per e-mail aan ons doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

KwartetCadeau verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. KwartetCadeau blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen op onze website. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan helaas niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij soms ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Dodidop b.v.
Zomerhofstraat 71/120
3032CK Rotterdam
info@kwartetcadeau.nl
010-3007113