Wat krijg je

Je eigen kwartetspel met je leukste foto's

Speel met je eigen familie, vrienden of collega's de hoofdrol in je eigen kwartetspel! Kies in ons online programma je leukste foto's en verzin je eigen teksten.

Je kunt kiezen uit een kwartetspel met 8 tot wel 15 sets van 4 kaarten.

Bestellen kan al vanaf één exemplaar maar we verzorgen ook graag grotere oplages.

Luxe kaarten van groot formaat

Kwartetkaarten

De kaarten van je spel zijn van extra groot formaat (7,6 x 9,9 cm). Handig om in de hand houden en lekker veel ruimte voor je foto's!

Je spel wordt hoogwaardig gedrukt op speelkaartenkarton, waardoor je niet door de kaarten heen kunt kijken, ook niet tegen het licht in.

Tot slot worden je kaarten luxe afgewerkt met linnenlaminaat. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kaarten extra stevig zijn, nauwelijks verkleuren in het zonlicht en vlekken makkelijk te verwijderen zijn.

Achterkant met eigen foto

Achterkant van je kwartetkaarten

Voor de achterkant kun je kiezen uit een reeks standaard ontwerpen in ons online programma, maar je kunt ook zelf een leuke afbeelding of foto kiezen.

Speldoos met eigen foto

Speldoos

Elk spel wordt verpakt in een stevige speldoos met los deksel. Je kunt hierbij kiezen voor een onbedrukte, witte speldoos of een standaard KwartetCadeau bedrukking.

Wil je je kwartetspel helemaal op en top persoonlijk maken? Dan kun je ook nog kiezen voor bedrukking van de speldoos met je eigen foto of afbeelding.

KwartetCadeau

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 1061 reviews
Klanten over KwartetCadeau